Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPALI SE

Modrić: Nismo očekivali ovakav poraz, u uzvratu nam treba čudo

Luka Modrić Sergio Ramos
Reuters/Pixsell
25.04.2013.
u 15:17

– Treba se oporaviti i pokušati napraviti čudo. Igramo pred našim navijačima i nadam se da će nas oni ponijeti do trijumfa. Bit će jako teško, ali borit ćemo se – rekao je Modrić.

Luka Modrić prokomentirao je poraz od Borussije Dortmund u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka. Veznjak Real Madrida bio je u početnom sastavu, ali nije odigrao dobru utakmicu i zamijenjen je u 68. minuti.

– Ovo je težak poraz, nismo to očekivali, pogotovo nakon prvog poluvremena, no nismo odigrali kako možemo i kako treba igrati velika ekipa. Nažalost, izgubili smo uvjerljivo, ali slijedi nam druga utakmica, ne treba se još predavati. U prvom smo poluvremenu koliko-toliko bili ravnopravni s Borussijom, ali nakon drugog gola potpuno smo pali,  ponestalo nam je koncentracije i počeli smo raditi pogreške koje se ne smiju događati – rekao je Modrić za HTV.

Igračima Borussije ove sezone ide protiv Reala. U skupini su ih kod kuće svladali sa 2:1, a u uzvratu je bilo 2:2. Ukupno je ove sezone s Realom gol-razlika 8:4.

– Već su u skupini protiv nas pokazali da su jako dobra ekipa, da imaju igru, da su kompaktni i jaki. To su posebno pokazali večeras, kad su nas potpuno nadigrali. Treba se oporaviti i pokušati napraviti čudo. Igramo pred našim navijačima i nadam se da će nas oni ponijeti do trijumfa. Bit će jako teško, ali borit ćemo se.

>> Modrić među najlošije ocijenjenim igračima u Realovu porazu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije